УСФМ-ЛОГО - мало

Соопштенија

Есенски дел на Натпреварите од Домашната Пррограма за Натпреварувачката и Академска 2020-2023

На ден 06.12.2022 година, започнаа натпреварите од Домашната Програма на Универзитетската спортска федерација на Македонија за Натпреварувачката и Академска 2022/2023 година. Спортот обединува, носи заедништво

ПОВЕЌЕ »

Меѓународна конференција – Перспективите на Универзитетскиот спорт во РСМ

На ден 20.09.2022 година на Факултетот за Физичко образование,спорт и здравје, во организација на Универзитетската спортска федерација на Македонија се одржа Конференција посветена на 20-ти

ПОВЕЌЕ »