УСФМ-ЛОГО - мало
УНИВЕРЗИТЕТСКА СПОРТСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА
20-ТИ СЕПТЕМВРИ Е МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА УНИВЕРЗИТЕТСКИОТ СПОРТ
ПО ТОЈ ПОВОД ЌЕ СЕ ОДРЖИ ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО СПОРТСКО СТРЕЛАШТВО СО ВОЗДУШНА ПУШКА
Дата на одржување: 20/09/2016 (Вторник)
Време: 11:30 часот
Место: Скопје, Простории на Стрелачкиот клуб „СТРЕЛЕЦ“
(Овие простории се во подрумот на ГИМНАЗИЈАТА „РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ КОРЧАГИН“ во строгиот центар на градот веднаш до Олимпискиот базен во Скопје)